BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

31 de gener de 2017

Bases Concurs Disfresses 2017 del Barri del Port


Dia: Divendres 24 de febrer de 2017
Horari: Obertura de portes per a inscripció a les 17h, Concurs a 18h i posteriorment Festa Disfresses fins a les 23h o fins que aguanti el cos! Comptarem amb visita del Rei Carnestoltes i Concubina 2017 (Comparses Nou Ritme i Disc 45)
Lloc: Magaztem Social, c.Sant Miquel,19
Preu: públic (gratuït), participants (1€ cada participant. En el cas dels grups 3€ tot el grup en conjunt)
Categories: Disfressa: individual o en grup, infantil o adult. Nova categoria: 'Tu cara me suena' (individual/grup)
Premis: Millor Disfressa Infantil de 0 a 7 anys, Millor Disfressa Juvenil de 8 a 14 anys, Millor Disfressa Adults (a partir de 15 anys), Millor Disfressa en Grup (entre 3 i 10 persones) i Millor imitació ('Tu cara me suena')
Organitza: Associació de Veïns del Port de Tarragona amb el grup Joves del Port
Col·labora: Blog Barri del Port, El Mirador TGN, Domino's Pizza, Nou Ritme i Disc45
Més detalls de l'acte: (notícia aquí)

Bases de participació:

-Per participar cal reomplir la FITXA D'INSCRIPCIÓ (recomanat) o bé el mateix dia una hora abans del concurs, a les 17h al magatzem c.Sant Miquel,19h. Un cop iniciat el concurs aquelles persones no inscrites no podran participar. S'aconsella fer la inscripció prèvia tot i que el pagament d'1€ simbòlic (3€ en el cas dels grups per tot el conjunt) per despeses d'organització i manteniment es farà aquell mateix dia a l'entrada. 
-La participació consistirà en presentació del participant i la seva disfressa, i una breu desfilada a ritme de música (es pot escollir tema musical en la inscripció per correu)
-Hi haurà un jurat que valorarà cada disfressa i posada en escena. Es valorarà la creativitat, innovació, originalitat i actitud davant del púbic.
-Els més petits poden anar acompanyats per un adult en la participació. Aquest pot anar o no disfressat, però es considerarà que qui participa és l'infant.
-En la categoria de grup han de participar entre 3 i 10 membres amb una mateixa disfressa o eix temàtic i un nom indentificatiu.
-L'aforament de públic és limitat i es regirà en funció a l'hora d'arribada/entrada, a partir de les 17h.
-Posteriorment al concurs hi haurà Festa de Disfresses fins a les 23h amb servei bar i les delicioses porcions de Domino's Pizza.
-La participació implica acceptar les bases i permetre l'enregistrament d'imatges en foto i vídeo al recinte que seran penjades al Blog del Barri del Port, canal youtube i xarxes socials.
-Dubtes i contacte: jovesdelport@hotmail.com