CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de novembre del 2012

Homenatge a la dona morta per violència de gènere al Carrer Caputxins a inicis d'any


Dia Internacional contra la Violència cap a la dona


Tarragona ha cel.lebrat aquest divendres al matí el Dia Internacional contra la violència cap a les dones, avançant la data dos dies per no coincidir amb la jornada d'electoral de diumenge.

L'acte institucional ha comptat amb representants de la corporació municipal, entitats e institucions diverses que junt amb alguns ciutadans s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament fent lectura d'un manifest reivindicatiu contra aquesta lacra social.

L'acte ha recordat i ha fet homenatge a Rosa Monné, veïna del Barri del Port i conserge de l'Escola del Serrallo que va aparèixer morta el 8 de gener al seu pis del Carrer Caputxins amb signes de violència. La policia va detenir posteriorment la seva ex-parella. 

Els companys de feina han volgut rendir-li un sentit i especial record a pocs mesos de complir un any des del fatídic episodi que no s'hauria d'haver produït, i han reivindicat i mostrat la necessitat de treballar i lluitar per a que no se'n torni'n a repetir casos com aquest a la societat.

Cal recordar també el sonat i escabrós episodi que va tenir lloc al Carrer Reial del Barri del Port fa uns anys en que una dona, junt amb els dos fills petits, va ser assassinada pel seu marit que posteriorment va introduir els cossos a la banyera i els va enterrar amb cal viva i ciment.

Font: tarragonaradio.cat