CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de gener del 2014

Agustí Mallol destaca la tasca de les entitats veïnals i socials a la conferència 'Tarragona, valors i força' de l'A.V.V del Port

Agutí Mallol acompanyat del president de l'A.V.V del Port, José Ruiz

L'ex-regidor de l'Ajuntament de Tarragona, Agustí Mallol, ha oferit aquest dijous a la tarda la seva 6ª conferència d'un cicle de 22 que està duent a terme a diverses associacions i indrets socials de la ciutat, destacant la tasca que aquestes porten a terme a la ciutat. 

Sota el títol 'Tarragona, valors i força' Mallol va compartir amb una cinquantena d'assistents la seva estima per Tarragona i la importància del treball i esforç social que es du a terme des de les associacions veïnals que molts cops no queda reconegut. En aquest sentit, va fer al·lusió a la tasca del president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, que acumula ja 25 anys a l'associació i 15 com a líder veïnal.

Preocupació per l'atur

Per a Mallol, "el més important és el tracte personal amb les persones, amb els veïns i ciutadans". En aquesta línia, l'ex-regidor valora la relació humana per sobre de les noves tendències i el tracte mitjançant internet i les xarxes socials. "Amb aquestes conferències he pogut parlar directament amb més de 2.000 persones per conèixer les seves preocupacions i inquietuds" comenta Mallol, el que li ha permès dir que "el que més preocupa és l'atur".

Agustí Mallol durant la conferència a l'A.V.V Port. Foto: Blog Barri del Port
Per aquest motiu, des de fa un temps impulsa el 'Pacte de Progrés Voluntari i Solidari de Tarragona' proposant a administracions i empreses que prioritzin la selecció de personal del mateix territori en un 50% de la plantilla.

Mallol també va mostrar com a preocupació de la ciutadania la falta de confiança cap a la classe política pels diversos casos de corrupció que dia a dia omplen les pàgines dels diaris, instant als partits polítics a "fer neteja" d'aquells amb actituds que no es poden defensar.

Estima per Tarragona i la seva gent

Les mostres d'estima per la seva ciutat destacant-la com "una de les millors del món" també van ser evidents en paraules de Mallol remarcant "la força del poble", l'hospitalitat de la seva gent, tant els nascuts com els que van arribar de fora i han acabat estimant-la com a pròpia, i que pols com turisme i química hagin "casat" a la perfecció com a ningun altre lloc. També va fer menció als Jocs Mediterranis del 2017 com l'acte més important dels pròxims 50 anys i que cal aprofitar-los per arribar a ser "capital d'Europa".

Mallol també va destacar el paper de l'alcalde Ballesteros com a responsable de la ciutat, i la necessitat de suport per part dels tarragonins ja que "cal estar al costat del patró del vaixell per arribar a bon port" fent crida a tots els partits i entitats a "projecte comú".

Nascut al Serrallo, Mallol va iniciar al barri mariner el cicle de conferències on també l'acabarà al mes d'abril. José Ruiz va agrair a Mallol la seva visita i l'acte va acabar amb un 'pica-pica' per als assistents.