CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de març del 2014

El Barri del Port de Tarragona celebra aquest cap de setmana el 'Dia d'Andalusia'

Local de la 'Asociación Cultural y Folklórica de Tarragona' al carrer Sant Josep

El passat 28 de febrer se celebra el Dia d'Andalusia, i tot i que des d'aleshores se celebren diversos actes, alguns de destacats recauen aquest cap de setmana al Barri del Port de Tarragona en la seva 30a edició, per diverses entitats arrelades a la zona.

Aquesta nit per exemple l'Associació Cultural i Folklòrica Andaluza del carrer Sant Josep, 11-13, convoca una conferència de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros a les 21h. També està previst una sessió de flamenc per part de Luisa Márquez, presidenta de l'entitat.

Demà diumenge a les 10h la 'Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia', ubicada al carrer Barcelona, 4 Baixos oficiarà una Missa Rociera en el seu local. 

A banda, el conjunt d’entitats andaluses del territori faran l’ofrena floral a Blas Infante en el Camp de Mart. Entorn a les 12h hi ha una comitiva que sortirà des del carrer Reial a la Plaça dels Carros i que pujarà pel carrer Apodaca fins a Mitja Lluna, carrer Unió, Rambla Nova, Sant Francesc, Rambla Vella, Via de l'Imperi, Camp de Mart i finalment cap a l'Arquebisbat de Tarragona.