CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de març del 2014

L'Escola 'Nou Ritme' del Barri del Port guanya com a millor comparsa del Carnaval 2014 de Tarragona

Marc Pedraza, encapçalant la comparsa de 'Nou Rimte',
guanyadora del Carnaval 2014. Foto: Sara Guitiérrez

Organitzarà novament el sèquit del Rei Carnestoltes l'any vinent

La comparsa de l'Escola 'Nou Ritme' del Barri del Port de Tarragona ha estat avui la guanyadora del Trofeu "Ninot del Carnaval" que suposarà la organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXXIV durant el Carnaval de l'any 2015, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema.

Tal com va avançar aquest blog, la temàtica de la comparsa ha estat 'Egyptian' amb motius i vestimenta egípcia amb una gran posada en escena que ha destacat aquest cap de setmana a les Rues de Carnaval d'Artesania i Lluïment, i ja anteriorment a la seva presentació durant la Gala Disfressa d'Or.

No és el primer cop que 'Nou Ritme' guanya com a millor comparsa de Carnaval ni que s'encarregarà de dur el Sèquit del Rei Carnestoltes, ja ho va fer l'any passat després de guanyar l'edició anterior, la del 2012.

'Nou Ritme' guanya per segona vegada com a millor comparsa
del Carnaval de Tarragona. Foto: Sara Guitiérrez

El director de l'Escola i ballarí professional, Marc Pedraza, que també va ser Rei Carnestoltes l'any 2010, va explicar a aquest blog que "va ser molt especial portar el sèquit del Rei Carnestoltes després de guanyar l'edició anterior. Sense dubte, l'acte per excel·lència del Carnaval i amb el que més vaig gaudir va ser la Gala de Disfressa d'Or tot i que també el tomb per les escoles i entitats". D'aquesta manera l'any vinent Pedraza serà Rei Carnestoltes per tercer cop.

Sobre la temàtica d'enguany comentava que "enguany portem una aposta arriscada però amb la que de ben segur gaudirem de cada moment.Es tracta d'un disseny inspiració meva des de fa alguns anys i que vaig prometre dur a terme si guanyàvem i així ha estat". Ara Pedraza ha vist com la seva idea ha estat guanyadora un any més del carnaval tarragoní.