CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 d’abril del 2014

Els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes faran un berenar de protesta aquesta tarda al pati de la Chartreuse

  
El berenar tindrà lloc a les 17h al
pati de la Chartreuse
Sota el nom 'Berenar amb xoriços', els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes duran a terme aquesta tarda un berenar-picnic amb el que cadascú vulgui portar al pati de l'edifici de la Chartreuse.

La convocatòria és a les 17h davant de l'edifici de l'actual seu de l'EOI, a la Plaça dels Infants del Barri del Port de Tarragona, i és la segona acció de protesta que porten a terme després d'una classe a l'aire lliure que van efectuar ahir dia de Sant Jordi a la Rambla, davant de l'antiga escola. 

Amb aquestes mobilitzacions volen reclamar al departament d’Ensenyament de la Generalitat que abandoni la seva intenció d’instal·lar la seu del departament d’Economia i Finances de l’executiu català a la tercera planta de l’edifici de la Chartreuse, per a ells la segona en ús. 

  
Cartell de les mobilitzacions 
El fet que la Generalitat dediqui a oficines la darrera planta de la Chartreuse, denuncien els membres del Consell Escolar, ha motivat que l’EOI s’hagi quedat mancada de tota una sèrie de serveis que sí tenen altres EOI’s, com una biblioteca adequada (ara només tenen un servei de préstec, ja que la sala és una antiga aula reciclada per a ús bibliotecari) i una sala d’actes on dur a terme activitats, entre altres. 

La tercera actuació arribarà el proper dilluns 29 d'abril en que els estudiants faran una passejada des de l’antiga EOI (Rambla Nova) a la nova (edifici de la Chartreuse). Aquestes accions es complementaran amb una queixa formal al Síndic de Greuges que actualment s’està preparant i que es presentarà en les pròximes setmanes.