CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 d’abril del 2014

Troben mort un home de 50 anys al seu domicili del carrer Misericòrdia del Barri del Port

Un vehicle dels Mosos d'Esquadra al carrer Misericòrdia de Tarragona aquesta
tarda. Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Una forta baralla, la possible causa

Un home d'uns 50 anys ha estat trobat mort al seu domicili aquesta tarda per la seva dona al carrer Misericòrdia,25 del Barri del Port de Tarragona.

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, s'hi han personat efectius de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i una ambulància, entorn de les 16.30h d'aquesta tarda i un jutge per a l'aixecament del cadàver. Les fonts policials investiguen ara les causes de la mort, que apunten que la víctima, J.A.P.A, hauria arribat entorn a les 7h del matí al seu domicili després d'una nit de festa i una forta baralla que li hauria provocat una hemorràgia interna i la mort posterior.

Sembla ser que la dona l'hauria vist dormir i tot i que no presentava bon aspecte físic, no hauria estat fins a l'hora d'anar a recollir als fills a l'escola, en tenien tres, que s'hauria adonat que era mort. Alguns veïns comenten que era un home prim i amb barba i que consumia drogues i freqüentava locals de la zona amb algun altre cas de baralles. Ara tot forma part de la investigació.