CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 d’abril del 2014

Processó del Dolor aquest dimecres des de l'Església de Sant Joan amb restriccions de trànsit al Barri del Port

Jesús de la Passió
Aquest dimecres 16 d'abril, a les 19h tindrà lloc a l'església de Sant Joan Baptista i organitzat per la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió, del Barri del Port, el Res del Rosari del Dolor i predicació.

En acabar, a les 19.30h  sortirà des de la plaça de Sant Joan Baptista la Processó del Dolor organitzada per la mateixa Germandat, amb la col·laboració de les germandats, congregacions i confraries assistents. Hi participen els armats de la Confraria de la Creu, de Torredembarra, seguits dels cinc passos corresponents al  Rosari del Dolor: L'Oració a l'Hort (Associació La Salle), La Flagel·lació (R. i V. Congregació de la Pma. Sang), Ecce-Homo (Germandat del Sant Ecce-Homo), El Cirineu (Reial Germandat de Jesús Natzarè) i Jesús de la Passió i Sant Crist (Germandat de N. P. Jesús de la Passió).

Itinerari: Mitja Lluna, Gasòmetre, Soler, plaça de Corsini, Cañellas, Rambla Nova, Unió i Mitja Lluna.


Restriccions, talls de trànsit i afectacions a línies de bus

Degut a la processó, hi haurà alguna ocupació, reserva i afectació als estacionaments de tot l'itinerari i també del carrer Caputxins segons senyals provisionals instal·lades. 

Per garantir que tot l'itinerari marcat estigui sense vehicles estacionats, estarà prohibit l'estacionament durant tot el dia. 

Les primeres retencions de trànsit estan previstes a partir de les 17h. amb el moviment i trasllat de misteris i l'arribada de les diferents confraries i germandats participants. 

A les 18h. el transport públic (Línies 21 i 23) deixarà de passar per la plaça Prim (més detalls).


Els talls de trànsit propers a l'inici de la processó es produiran del següent mode: 

-Tall del carrer Apodaca des de plaça dels Carros i també des del carrer Sant Miquel, Orossi i Barcelona. 
-Tall del carrer Unió des de la Rambla Nova, mentre sigui possible es respectarà el trànsit transversal. 
-Tall dels carrers Gasòmetre i Soler com a conseqüència dels dos talls anteriors. 
-No es pot garantir el pas per la Rambla Nova a partir de l'estàtua dels "Despullats" fins al Balcó del Mediterrani, tot i que s'intentarà mantenir oberta fins a les 19.15 hores en que es tallarà la Rambla des del passeig Espanya / Ziga - Zaga / Pons d'Icart i Adrià. 

La processó està previst que comenci a les 19.15 hores i acabi a les 21.30 hores, amb normalització del trànsit a les 22.00 hores.