CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juliol del 2014

Vídeo: Selecció de les 3 candidates a princesa de La Cucafera Baixa 2014

Les tres finalistes. Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Aquest dilluns es va celebrar al magatzem de la colla festiva de l'Associació de Veïns del Port, situat al carrer Sant Miquel, la selecció de les tres finalistes a optar per ser la princesa de La Cucafera Baixa 2014.

D'entre les 10 nenes que s'havien apuntat en el plaç obert i anunciat de l'1 al 15 de juliol, finalment sis van participar, ja que tres no hi van anar i una finalment no es va animar a recitar el text de la representació en públic. La resta, amb un nivell destacat en tots els casos, van pronunciar el text memoritzat davant dels assistents i del jurat que va anar anotant punts a cadascuna d'elles fent que el recompte situes en els tres primers lloc a Iria C. de 8 anys, Macarena P. de 8 anys i Iria D. de 7 anys.


Totes tres competiran aquest divendres a les festes del barri en el joc 'La Cucafera busca princesa' a les 20.30h formant equips de nens i nenes que hauran d'esforçar-se per fer guanyadora a la seva capitana amb curses de relleus transportant confeti. Guanyarà l'equip que ompli més el seu cubell.