CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de gener del 2016

El Barri del Port es prepara per Carnaval amb un Concurs i Festa de Disfresses 2016 el dia 5 de febrer a la tarda

L'esdeveniment tindrà lloc al magatzem social del barri. Foto: Blog Barri del Port

Després de la programació de Nadal, el Barri del Port ja es prepara per rebre el Carnaval. D'aquesta manera el magatzem social del c.Sant Miquel,19 ultima detalls per rebre i celebrar un Concurs i Festa de Disfresses 2016 el proper divendres 5 de febrer a la tarda.

Organitzat per l'Associació de Veïns amb el grup Joves del Port, l'esdeveniment preveu un concurs a partir de les 18h tot i que les portes s'obriran per a inscripcions a partir de les 17h. Tot i així s'aconsella fer-ho prèviament mitjançant la Fitxa d'Incripció (aquí). El preu simbòlic per a participants serà d'1€ que es pagarà a l'entrada mentre que la resta de públic accedirà gratuïtament. Posteriorment hi haurà Festa de Disfresses amb servei bar i la música de Dj Reyes.

Les categories seran: Millor Disfressa Infantil (de 0 a 7 anys i de 8 a 14 anys), Millor Disfressa Adult i Millor Disfressa en Grup (entre 3 i 10 persones). Un jurat de quatre persones valorarà la creativitat, originalitat i possada en escena de les disfresses. Els participants presentaran la seva disfressa i desfilaran davant dels assistents. L'acte compta amb la col·laboració del Blog del Barri del Port, Cucafera de Tarragona, El Mirador TGN, i els establiments Cansaladeria carnisseria Piti, Bar Ca la Viky i Bar Mòdul del mateix barri.

*Podeu consultar les bases en -aquest enllaç-
*Podeu formar part i compartir l'esdeveniment facebook (aquí)