CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de gener del 2016

Cavalcada de Reis 2016 aquest dimarts des del Barri del Port amb afectacions al trànsit

Un any més la tradicional Cavalcada de Reis de Tarragona partirà des del carrer Reial, davant la Plaça dels Infants al Barri del Port, aquest dimartsa 5 de gener cap a les 19h de la tarda després de l'arribada en vaixell al Port de Pescadors (Serrallo) cap a les 18.15h.

Ses Majestats els Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar pujaran als carruatges que els esperaran al carrer Reial per desfilar fins a Pl.Carros, c.Apodaca, Pl.Prim, c.Unió, Rambla Nova, St.Augustí, Rambla Vella, Portalet i cap a les 20.40h arribaran a la PLaça de la Font on faran parlaments davant l'Ajuntament on l'alcalde els hi farà entrega de les claus màgiques de la ciutat.

L'acte completa així la programació de Nadal que enguany ha oferit el Barri del Port amb les visites del Pare Noël, taller nadalencs, cagatió amb la Cucafereta, els tallers de la Cucafereta al Parc de Nadal i les visites dels Patges Reials.

La cavalcada comportarà diverses afectacions, Concretament al Barri del Port:

Estacionament Prohibit

>c.Apodaca: Prohibit estacionar als reservats de moto del c.Apodaca 4-6 i 44: de le 15h del dia 4 a les 24h del dia 5 de gener, i tot el tram des de Pl.dels Carros a Pl.Prim: de les 20h dia 4 a les 24h del dia 5 de gener.

>Pl.Prim: Prohibit estacionar al reservat de motos de les 15h del dia 4 a les 24h del dia 5 de gener i tot el quadrant des de les 20h dia 4 a les 24h dia 5 de gener.

>Pl.Carros: Prohibit estacionar a tot el perímetre, de les 20h dia 4 a les 24h dia 5 gener.

>c.Reial: Prohibit estacionar als reservats de moto del c.Reial 9, 17, 23, 42 i a cantonada amb Pl.dels Carros: de les 15h del dia 4 a les 24h del dia 5 de gener. També tot el tram des del c.Apodaca fin a la Pl.dels Infants, des de les 20h dia 4 a les 24h del dia 5 gener.

Talls de trànsit

>A partir de les 17 h, al carrer Reial, per la col·locació de la comitiva de la Cavalcada
>A les 17.45 h al carrer Unió i el carrer Apodaca.

(Més afectacions a resta ciutat)