CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de gener del 2016

Bases Concurs Disfresses 2016 del Barri del Port



Dia: Divendres 5 de febrer de 2016
Horari: Obertura de portes per a inscripció a les 17h, Concurs a 18h i posteriorment Festa Disfresses fins a les 22h
Lloc: Magaztem Social, c.Sant Miquel,19
Preu: públic (gratuït), participants (1€)
Categories: individual o en grup, infantil o adult
Premis: Millor Disfressa Infantil de 0 a 7 anys, Millor Disfressa Infantil de 8 a 14 anys, Millor Disfressa Adults (a partir de 15 anys), Millor Disfressa en Grup (entre 3 i 10 persones)
Organitza: Associació de Veïns del Port de Tarragona amb el grup Joves del Port
Col·labora: Blog Barri del Port, El Mirador TGN, Cansaladeria carnisseria Piti, Bar Ca La Viky i Bar Mòdul.

Altres:

-Per participar cal reomplir la FITXA D'INSCRIPCIÓ (recomanat) o bé el mateix dia una hora abans del concurs, a les 17h al magatzem c.Sant Miquel,19h. Un cop iniciat el concurs aquelles persones no inscrites no podran participar. S'aconsella fer la inscripció prèvia tot i que el pagament d'1€ simbòlic per despeses d'organització i manteniment es farà aquell mateix dia a l'entrada.
-La participació consistirà en presentació del participant i la seva disfressa, i una breu desfilada a ritme de música (es pot escollir en la inscripció per correu)
-Hi haurà un jurat format per quatre persones que valoraran cada disfressa i possada en escena. Es valorarà la creativitat, innovació, originalitat i actitud davant del púbic.
-Els més petits poden anar acompanyats per un adult en la participació. Aquest pot anar o no disfressat, però es considerarà que qui participa és l'infant.
-En la categoria de grup han de participar entre 3 i 10 membres amb una mateixa disfressa o eix temàtic i un nom indentificatiu.
-Seran premiats els tres millors de cada categoria per tant dos finalistes i un guanyador.
-L'aforament de públic és limitat i es regirà en funció a l'hora d'arribada/entrada, a partir de les 17h.
-Posteriorment al concurs hi haurà Festa de Disfresses amb servei bar fins a les 22h.
-La participació implica acceptar les bases i permetre l'enregistrament d'imatges en foto i vídeo al recinte que seran penjades al Blog del Barri del Port, canal youtube i xarxes socials.
-Dubtes i contacte: jovesdelport@hotmail.com