CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de setembre del 2016

La Plaça dels Carros celebra amb èxit de participació la CucaFesta 2016 i els 25 anys de la Cucafera (vídeo)

La Plaça dels Carros plena per celebrar els 25 anys de la Cucafera, a La CucaFesta
en acabar La Cucafera Baixa 2016: Foto: Cucafera de Tarragona

La Cucafera ha tornat a aconseguir omplir la Plaça dels Carros el passat dimarts amb LaCucaFesta 2016.

Era cap a les 23.30h de la nit d'aquest dimarts 20 de setembre que més de 200 persones arribaven amb la Cucafera i la Xaranga Tocabemolls, i es concentraven a la cèntrica plaça del Barri del Port per gaudir de la festa final del 25è aniversari fins a les 02h. Aquest donava tret de sortida al mes d'abril amb un vermut a la mateixa plaça on l'entitat ja va aconseguir omplir-la de gom a gom.

La nit va iniciar-se al Pla de la Seu/Plaça de les Cols on la 4a Edició de 'La Cucafera Baixa!' va aplegar un any més centenars de persones pendents de veure baixar per les escales de la Catedral la princesa a lloms de la Cucafera apressada pel jove cavaller, en la representació de la llegenda,

Un instant de la celebració a la Pl.Cols. Foto: Cucafera de Tarragona

Nit especial amb sorpreses

Un cop domesticada, la bèstia va ballar diversos temes a plaça. El moment més especial va arribar en forma de sorpresa quan la colla i Tarragona van festejar els 25 anys a la Cucafera amb globus, confeti, música d'aniversari feliç i fins i tot un pastís. "Estem molt contents i satisfets del resultat. La posada en escena tant de la representació de la llegenda com de l'aniversari ha quedat molt bé" explica Adrià Recasens, cap de comunicació de l'entitat.

Assignatura pendent, aprovada: traslladar Santa Tecla a la Part Baixa

Acte seguit la bèstia va encarar el recorregut de la baixada traslladant amb èxit la festa de Santa Tecla cap a la Part Baixa on la CucaFesta organitzada per l'entitat i l'A.V.V del Port amb la col·laboració de Premium Club, Sala Zero, Domino's Pizza, Repsol i Port de Tarragona, va oferir servei de bar, pizzes, música, dj i molta gresca.

Cucafera, princesa i cavaller en el seu pas pel c.Apodaca. Foto: Cucafera de Tarragona

D'aquesta menra l'entitat ha aconseguit aprovar l'assignatura pendent d'altres anys, mantenir volum de gent fins al final. "Era el repte d'enguany i la part per la que més patíem donat que altres anys la CucaFesta al local de l'entitat només aconseguia mantenir als músics i portadors. Enguany hem apostat per la plaça dels Carros que era el sempre havíem volgut i tot i ser dimarts hem obtingut molt bona resposta. L'objectiu de cara als propers anys és consolidar-ho" reconeix Recasens.