CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de setembre del 2016

Leticia Sabater torna al Barri del Port aquesta Santa Tecla 2016 de la mà de Premium Club amb 'KukiTecla'

Diversos locals d'oci del Barri del Port encapçalats per Premium Club, organitzen pel proper 10 de setembre l'esdeveniment 'KukiTecla' amb el que Leticia Sabater tornarà a aquest local del barri.

Tot i que emmarcat en les festes de Santa Tecla 2016, l'acte fora de programa s'avança també a les dates oficials i s'allunya de l'epicentre habitual d'aquestes per donar cobertura a la Part Baixa.

Amb inici a les 19h amb la KukiVerbena, la festa de Premium Club, La Murga, Els Arcs, La Llar del Pernil i el recolzament de l'A.V.V del Port, tindrà lloc fins a les 02h al carrer Rebolledo on s'ubiquen els locals organitzadors. A partir d'aquesta hora continuarà a l'interior de Premium Club fins les 06h.


Kuki Friendly Party

Tot i que per a tots els públics, la festa esdevé una variació de la Kuki Friendly Party que ja ha organitzat diversos cops Premium Club i que s'ha convertir en un referent entre el públic LGTB de la ciutat trobant en ella acollida davant la falta d'ofertes i locals d'ambient. A més de l'actuació de Leticia Sabater i la seva 'Salchipapa', també hi formarà part Pupi Poisson i el seu tema 'Putón Verbenero', avança el local a les seves xarxes socials.

Preus

Les entrades estan ja a la venta a www.kukifriendlyparty.com

1a Edició 10€ + consumició ( fins 31 d'agost)
2a Edició 12€ + consumició ( fins dijous 8 de setembre) 
3a Edició 15€ + consumició ( divendres 9 setembre i el mateix dissabte 10 setembre)