CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de setembre del 2016

L'A.V.V del Port satisfeta amb que Santa Tecla també es pugui gaudir amb èxit al Barri del Port

Plaça dels Carros plena amb La CucaFesta del 20 de setembre a la nit.
Foto: Blog Barri del Port

Acabades les festes de Santa Tecla 2016, l'A.V.V del Port fa un balanç força positiu tant de la celebració dels 25 anys de la Cucafera com l'èxit obtingut amb diversos actes realitzats al Barri del Port, aconseguint de forma pionera externalitzar la festa més enllà de la Part Alta.

"La implicació i la col·laboració entre l'Associació de Veïns i el teixit empresarial del barri són fonamentals, estem molt contents de poder gaudir també de Santa Tecla al nostre barri i poder impulsar propostes i revitalitzar-lo" admet la presidenta, Rosa Puig, amb l'objectiu de l'any vinent consolidar-ho. 

El carrer Rebolledo a petar amb la KukiTecla i Leticia
Sabater el 10 de setembre. Foto: Premium Club
I esque enguany tant l'acte 'KukiTecla' al carrer Rebolledo el 10 de setembre com La CucaFesta a la Plaça dels Carros el dia 20, van comptar amb diversos centenars de persones gaudint d'aquestes propostes durant la Santa Tecla 2016, gràcies a la col·laboració de locals de la zona com Premium Club, Sala Zero, Els Arcs, La Murga i La Llar del Pernil.

Balanç positiu del 25è aniversari de la Cucafera

La Cucafera, recuperada per l'ens veïnal l'any 1991, ha aconseguit enguany omplir dos cops la Plaça dels Carros. D'una banda amb el tret de sortida a l'aniversari al mes d'abril amb un vermut rumbero i per l'altra amb el punt i final en acabar 'La Cucafera Baixa 2016'. 

"Ha requerit un treball i una organització exhaustiva però el resultat i l'aniversari en general ha quedat prou rodó" valora Adrià Recasens, cap de comunicació de l'entitat, i organitzador i coordinador del 25è aniversari. "Hem restaurat la peça, hem renovat el logo i samarreta de la colla, hem estrenat web i hem realitzat diversos actes de celebració, a més de presentar novetats i sorpreses, i la resposta de públic i difusió mediàtica ha estat prou notable" apunta Recasens.

Adrià Recasens i Paco Ruiz amb La Cucafera. Foto: Pierre Grubius
L'A.V.V del Port té la mirada posada ja en la data més propera, la castanyada. L'any passat es va muntar una parada per recaptar ingressos per a l'aniversari de la Cucafera, i que enguany es podria repetir. "Era el primer cop que ho feiem i vam superar les espectatives dia rere dia, ens agradaria poder-ho repetir enguany de cara al 15è aniversari que la Cucafereta farà l'any vinent" explica Paco Ruiz, cap de colla.No seran les úniques propostes que l'associació preveu organitzar, ja que els ulls també estan posats en Nadal i Carnaval per impulsar actes diversos al barri, com l'any passat.