CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de setembre del 2016

El Port de Tarragona s'estrena com a port base aquest cap de setmana amb el creuer de luxe 'Viking Sea'

Creuer Viking Sea

El Port de Tarragona rebrà el creuer de luxe ‘Viking Sea’, aquest cap de setmana, en la que és la primera operativa com a port base (home port). El vaixell atracarà a la terminal de creuers, ubicada al dic de Llevant, sobre les 22.30h de la nit d'aquest dissabte 3 de setembre i amb 900 passatgers a bord, principalment nord-americans.

Així, el Port de Tarragona és el port de destí final de la ruta d’aquest creuer pel Mediterrani.


Un cop el creuer atraqui al Port de Tarragona, els passatgers desembarcaran durant la nit del mateix dissabte. El matí següent, el diumenge 4 de setembre, uns altres 900 passatgers embarcaran al ‘Viking Sea’ per iniciar la ruta pels ports mediterranis. El creuer estarà atracat al Port de Tarragona durant tot el diumenge, de manera que els creueristes tindran disponible tot el dia per visitar el territori de manera lliure, o bé utilitzar l’autobús que estarà disponible a peu de moll i que els transportarà des de la terminal fins la ciutat. El vaixell té previst salpar des del Port de Tarragona a la matinada del mateix diumenge.

El ‘Viking Sea’ és un creuer de luxe de la companyia Viking Cruises i amb capacitat per a 930 passatgers a bord. Construït aquest 2016, el vaixell té una eslora de 228 metres, un cala màxim de 6,30 metres i una mànega de 28,20 metres.

Després de quasi quatre anys d’intens treball en la línia de captar creuers, el Port de Tarragona es consolida com un destí d’escala de creuers al Mediterrani i aquest cap de setmana serà, per primera vegada, port base (port d’inici i de destí del recorregut de creuer pel Mediterrani).

Amb l’operativa d’aquest cap de setmana el Port de Tarragona obre una nova línia de treball en el marc de l’estratègia per captar creuers.