CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de maig del 2018

En marxa l'enderroc dels edificis en ruïna del carrer Lleó

Una imatge de les tasques d'enderroc. Foto: Blog Barri del Port

Des de la passada setmana, una gran grua s'encarrega d'enderrocar els edificis en estat de ruïna del carrer Lleó, 12 i 14.

Des de fa gaiebé un mes, el tram del carrer Lleó entre Misericòrdia i Rebolledo resta tallat al trànsit i restringit a l'aparcament amb tanques i cinta de la Guàrdia Urbana, de mode preventiu, per a dur a terme aquestes tasques que han tardat en efectuar-se i que després d'anys de reclam i perill arriben just en el moment en que el barri més reivindicatiu està amb la campanya #PerUnBarriDigne.

També coincideix que el passat 31 de març es va esfondrar l'interior del bloc 14 que pertany a una empresa barcelonina en quiebra qui hauria d'enderrocar-lo per tal que el bloc 12 de l'Autoritat Portuària i actualment apuntalat també fos enderrocat. 

L'Ajuntament ha signat un decret que permet enderrocar les plantes superiors del núm,12 amb seguiment de tècnics municipals i de patrimoni històric per a la protecció de la façana degut al caràcter patrimonial i històric. Es desconeix què passarà amb el solar que quedarà un cop s'acabin les tasques i s'enretiri la runa. L'A.V.V del Port aposta per espais com aquest destinat a aparcament per al veïnat.