CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de maig del 2018

La ruta 'Les escales del mar' recorrerà el Barri del Port i les seves escales

Una de les moltes escales del Barri del Port

Dins el cicle 'Els dimarts a l’Arxiu' del segon trimestre de 2018 de l'Arxiu del Port, arriba com a proposta una ruta guiada a càrrec de l’arquitecte Ramon Aloguin, sota el nom 'Les escales del mar', com el llibre que ha publicat recentment amb el Port de Tarragona.

La cita tindrà lloc dimarts 8 de maig a les 18h amb 90 minuts de durada amb inici al mirador del capdamunt de les escales del carrer Vapor, al carrer Zamenhof. El recorregut comentat recorrerà els carrers del Barri del Port que posen en comunicació, a través d’escales, la Part Alta amb la Part Baixa de la ciutat de Tarragona. 

Les escales havien estat elements urbans molt importants quan les persones es traslladaven caminant a tot arreu i ho tornen a ser ara quan algunes d’elles fins i tot s’han mecanitzat. En Ramon Aloguin ens explicarà la història que ha envoltat la construcció, sovint accidentada d’aquestes escales i el paper que el Port de Tarragona ha jugat indirectament en l’urbanisme de la Part Baixa de la ciutat.

L'activitat és gratuïta i oberta a tot aquell interessat tot i que amb forament limitat. Cal fer reserva prèvia trucant al 977259400 extensió 5005 de dilluns a divendres de 9h a 14h.