CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de maig de 2018

L'oposició política i el veïnat del Barri del Port batallaran plegats al plenari #PerUnBarriDigne

Un instant de la reunió. Foto: Blog Barri del Port

Una cinquantena de veïns han assistit aquest divendres a la 2a reunió veïnal #PerUnBarriDigne que ha comptat aquest cop amb representants de diversos partits polítics de l'oposició com ERC, PDeCAT, Ciutadans i la CUP que durant dues hores han estat reflexionant sobre l'estat actual del Barri del Port.

Després de l'anterior reunió, l'A.V.V del Port havia elaborat un acurat document de 12 planes amb l'estat actual del barri, mancances i reclams ordenats per àrees que ha estat disponible en xarxa acollint aportacions veïnals. En aquest sentit els polítics assistents han adoptat el compromís de  treballar-ho en comú per tal de presentar una moció conjunta al plenari amb les actuacions més inmediates i urgents, com la neteja, remodelació de voreres i solars i un pla de reactivació del comerç, junt a un pla de barri a mig plaç amb altres reclams històrics com el centre cívic, la llar de jubilats, llar d'infants, etc. pels quals el veïnat està disposat a seguir batallant sense descartar mobilitzacions i assistència al plenari.

Tot i així, l'oposició denuncia i adverteix al veïnat que recentment va quedar aprobat al plenari la policia de barri i els agents cívics i que no s'està implantant com tampoc una moció aprobada en bloc i que en la mateixa línia reclamava actuacions per al barri veí del Serrallo.

D'altra banda, entre els assistents s'ha criticat que cap representant del govern municipal hagi acudit a la cita en que havien estat convidats tots els partits polítics ni tampoc s'haguesin interessat per la situació a nivell particular com sí altres partits que anteriorment ja s'havien reunit amb la junta com Ciutadans, ERC, ICV i PDeCAT.