CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de juliol del 2018

La Sargidora, protagonista del cartell de les XXIX Festes del Barri del Port 2018

cartell festes barri del port 2018 sargidora

Les XXIX Festes del Barri del Port de Tarragona arriben del 26 al 29 de juliol amb la capgrossa de La Sargidora com a protagonista del cartell festiu i estrenant acte propi. 

Es tracta d'una passejada de compres pel barri, dissabte 28 de juliol a les 11h, amb l'objectiu de fer un guiny al teixit comercial i a la vegada recollir de forma altruista productes per a l'esmorzar geganter de l'endemà.

Per la seva banda la Cucafera repetirà donant el tret de sortida dijous 26 a les 19h des de la Plaça de la Mitja Lluna i pels carrers del barri amb la seva cercavila 'La Despertada de la Cucafera' com a primera aparició de l'any. 

La cloenda diumenge 29 anirà per part dels Gegants del Port que estrenaran ball durant la Trobada Gegantera de la que formaran part diverses colles que enguany faran des de les 11h cercavila pel barri amb recorregut a la inversa i acabant al c.General Contreras on es trasllada la festa de l'ecuma i animació infantil de final de festes.

Retallades obligades


Les festes d'enguany mantindran actes tradicionals com la xocolatada, la musclada i fideuada, a més d'actes infantils però patiran algunes retallades i variacions degut a les dificultats econòmiques amb que es troben les associacions veïnals pendents de cobrar la subvenció municipal. 

En aquest sentit enguany nomès hi haurà una orquestra la nit de dissabte mentre que divendres nit s'oferirà un espectacle de cabaret amb l'Escola de Ball Nou Ritme i disco mòbil amb dj i en totes dues nits sopar a la fresca a càrrec de cadascú portant el menjar de casa i amb les taules i cadires que l'associació cedirà. Enguany s'ha hagut de prescindir d'actes com els inflables que ja no es van oferir el passat any, el cine a la fresca, la màgia i les havaneres.