CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de juliol del 2018

PROGRAMA XXIX FESTES DEL BARRI DEL PORT 2018


FESTES DEL BARRI DEL PORT 2018

26, 27, 28 i 29 de Juliol de 2018

(CONSULTA AQUÍ LA REVISTA ONLINE DE FESTES)


>Dijous 26, de Juliol


ACTES PRÈVIS DE L'A.V.V DEL PORT:

19h. 'La Despertada de la Cucafera 2018':

Un any més la ferotge Cucafera desperta i arriba a la ciutat atemorint al veïnat! Caldrà buscar durant les festes de Sant Magí un valent cavaller capaç de capturar-la i una princesa (càsting el 12 d'agost a 18.30h Pl.de les Cols) qui conjuntament per Santa Tecla, i seguint la llegenda, aconseguiran domesticar la temible bèstia per tal que balli contenta sense cap perill en l'acte 'La Cucafera baixa' (15 de setembre).

'La Despertada de la Cucafera' és la primera sortida de l'any de l'estimada bèstia, com a primer passatge de la llegenda, amb cercavila pels carrers del nostre barri a ritme de xaranga. Amb l'objectiu de voltar pels principals nuclis comercials i places de la zona.

Itinerari: Pl.Mitja Lluna, c.Apodaca, Pl.Carros, c.Reial, Pl.Infants, c.Smith, c.Rebolledo i c.St.Miquel.>Divendres, 27 de Juliol

ACTES PRÈVIS DE L'ASSOCIACIÓ LA MURALLA:

Un any més, l'Associació Club Social Ment i Salud La Muralla, ubicada al carrer Sant Miquel,16, se suma i organitza un seguit d'actes prèvis a les festes, amb els seus membres, entre les 16h i les 17.30h al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo). A més, enguany l’entitat fa 20 anys. Moltes felicitats!L'Associació de Veïns del Port organitza des de fa 29 anys les festes d'estiu del Barri del Port amb un seguït d'actes amb els que esperem gaudiu i ens acompanyeu, al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo). Bones festes a tothom!

18 h. Pregó de les XXIX Festes del Barri del Port 2018

Presentació de les festes a càrrec del periodista i responsable de joventut, cultura i festes de l'A.V.V del Port, Adrià Recasens, i autor del Blog del Barri del Port. Segueix tota l’actualitat, història i dia a dia del barri, i des de fa més de cinc anys, a: www.tgnbarridelport.blogspot.com així com a les seves xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube. Ja ets seguidor/a? També trobaràs tot els continguts, fotos i vídeos de les festes! No t’ho perdis!

18.15 h. Masterclass de Zumba amb Gimnàs Fitness Beach

Per anar escalfant motors, tots a ballar a ritme de zumba amb el gimnàs del carrer General Contreras,13! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).


19 h. Xocolatada Popular amb coca de sucre

Per anar fent boca i arrancar les festes amb força, xocolata calenta i coca dolça gratuïta per a grans i petits! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

19.30 h. Concurs de Dibuix Infantil 2018. Tema: La Sargidora!!

Dibuixa i pinta la Sargidora, la capgrossa del barri! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

*Enguany els grups d'edat aniran separats per taules, es recolliran els dibuixos i s'anunciarà un guanyador per cada categoria amb premi (de 0 a 4 anys / de 5 a 8 anys / de 9 a 12 anys).

21 h. Concurs 'Quina tapa! 2018' (4a edició)

T'agrada la cuina? Diuen que ets un/a crack? Tens bona mà? Vine i demostra-ho, enguany el divendres! Va, animeu-vos! Porteu tres tastets/racions/tapes del que volgueu, dolç o salat, fred o calent, per al nostre jurat i emporta't la forquilla d'or de Masterchef del Barri del Port amb foto que t'acredita, sortiràs al blog i al facebook del barri, com a tal! Enguany el divendres! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

22 h. Sopar de carmanyola

Enguany proposem sopar a la fresca també divendres! Tots els veïns que vulguin gaudir la nit sopant al carrer, a la fresqueta de l'estiu i entre el veïnat, poden portar el sopar de casa, es cediran taules i cadires gratuïtamentAl carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

22.30h. Diamond Cabaret de l’Escola de Ball Nou Ritme

Guanyadors del Carnaval 2018 amb Skadi, Deesa de l’Hivern, l’Escola de ball del barri, ubicada al carrer Reial,54, ens ofereixen una gran actuació! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

23.30 h. Festa DJ (Disco Mòbil)

Divendres jove, música dj i a moure l’esquelet!! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).>Dissabte 28, de Juliol

10 h. Concurs de Dominó
Taules, cadires, fitxes i a jugar! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

10 h. Joc de Petanca
Recuperem la petanca! Us esperem per llençar les boles! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

10 h. Jugem a les Bitlles!
Bola i bitlles, quantes tiraràs? T'esperem per jugar! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

10 h. Ping Pong
Ping, pong, ping, pong! Vine a donar-li a les pales i la piloteta sobre la taula! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

10 h. Jocs de rol amb Drakkar Llibreria

Des d'aquest establiment del c.Orosi,11 ens venen a fer mostes de jocs animant-nos a participar. Per a tots els públics. T'animes? Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

11 h. La Sargidora surt de compres!

Novetat: Cercavila popular de La Sargidora que surt de compres pel barri! La capgrossa es passeja pels carrers i comerços del barri a ritme dels Grallers del Port. Acompanya-la! L'objectiu és d'una banda fomentar el teixit comercial de proximitat i d'altra fer la compra per l'esmorzar geganter de l'endemà però s'ha deixat el moneder a casa! Si ets un dels comerciants que visiti, a veure què li pots donar a canvi dels seus balls davant de tots els que l'acompayin, sigues generós! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

12.30 h. Vermut, musclos i fideuada!

Musclada Popular (Gratuïta) i Fideuada (4€ plat+beguda) amb Grup Yawar, grup vingut de Cuba de gira per Catalunya.  Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

Un any més un convidem gratuïtament a vermut i musclos, i us animem a quedar-vos gaudint del dissabte amb la deliciosa fideuada per 4 euros plat i beguda per no quedar-vos amb gana.

18 h. Jocs Infantils

19 h. Càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2018' (Fase1)

Vine a conèixer els candidats i candidates inscrits en primer termini per representar la llegenda de la Cucafera en el paper del valent cavaller i l'heròica princesa! Nens i nenes de 6 a 12 anys. Correu a cucaferatgn@hotmail.com (La 2a fase definitiva per Sant Magí el 12 d'agost a les 19h a Pl.Cols). Més info: www.cucaferatgn.blogspot.com 

22 h. / 22.30 h. Sopar de Germanor de l'A.V.V del Port

Tots els veïns que vulguin gaudir la nit sopant al carrer, a la fresqueta de l'estiu i entre el veïnat, poden portar el sopar de casa, es cediran taules i cadires gratuïtamentAl carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

22.30 h. Concurs 'El Millor barret del Port 2018!' (4a edició)

Cada cop més popular el concurs de barrets ideat al nostre barri. Per quart any t'animem a venir al sopar i revetlla de dissabte nit amb un barret creat per tú de forma casolana, manual i original! Amb quin tema ens sorprendreu enguany? L’última guanyadora portava un barret sobre la Plaça dels Carros causant sensacions! Enguany novament el jurat decidirà quin mereix resultar el guanyador de la nit! Dues categories i guanyadors: infantil i adult! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

23 h. Revetlla Popular amb Orquestra Agustín Aspa y su grupo Havana

Les salses i boleros amb que tant vau gaudir el divendres del passat any. Enguany ens visiten en dissabte!! Fent incorporació de un repàs dels temes clàssics de festa Major.  Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).


>Diumenge 29, de Juliol

10 h. Arribada i Plantada Gegantera 2018 del Barri del Port

Les colles convidades d'enguany planten els seus gegants per tal que els contempleu! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

Participen: Gegants de l'A.V.V del Port, Gegants del Serrallo, Gegants de Riudecols, Colla Gegantera Tàrraco Escipions, Gegants de Sant Pere i Sant Pau, Gegants La Unió, Gegants del Carrilet de Reus, Gegants d’Alforja i Gegants de les Borges Blanques, entre els comfirmats. 

10.30 h. Esmorzar Geganter

Esmorzar per a les colles convidades. Abans de la cercavila toca agafar forces! Al carrer Sant Miquel (tram entre Misericòrdia i Rebolledo).

11.15 h. Cercavila Gegantera

Itinerari: Carrer Sant Miquel, Rebolledo, Smith, Pl.Infants (amb parada i balls), Reial, Pl.Carros (amb parada i balls) i General Contreras amb balls finals i records.

12.15 h. Ballada de Gegants

Presentació de les colles convidades, balls i entrega de recordatoris d'agraïment. Al c.General Contreras, entre Barcelona i Santiyán.

12.30 h. Festa familiar amb RegalaMagia.com

Amb la col·laboració de RegalaMagia.com veniu a refrescar-vos i passar un matí en família amb Festa de l’Escuma i moltes sopreses més. Per Primer cop en mig del carrer General Contreras, entre Barcelona i Santiyán, i gaudiu de l’animació infantil que us han preparat!