CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de juliol del 2018

La Passarel·la Marítima del Miracle estarà tancada durant els Focs Artificials

Passarel·la Marítima del Miracle tancada focs artificials
Passarel·la Marítima del Miracle. Foto: Blog Barri del Port

La Passarel·la Marítima del Miracle romandrà tancada aquesta setmana durant el 28è Concurs de Focs Artificials de Tarragona, del 4 al 7 de juliol. 

Tot i que molts podien pensar que aquesta nova infraestructura podria ser nou emplaçament per veure els castells de focs aquests dies, el Port de Tarragona tancarà la passera per motius de seguretat entre les 21h i les 23.45h. 

La passarel·la tancada no permetrà creuar al passeig del Miracle


Amb aquesta mesura, els tarragonins que provinents del centre de la ciutat vulguin creuar al Passeig del Miracle hauran de fer el tomb de cada any pel pas soterrat de la Plaça dels Carros. Una altra opció serà anar-hi amb suficient antelació, abans de les 21h, tot i que no podran evitar el camí llarg en la tornada, ja que el tancament s'allargarà fins a gairebé mitja nit en que s'hagi alleugerat la màxima afluència de gent.

Altres restriccions

  • Des de les 19h, el trànsit direcció platges romandrà tancat a l’alçada de la rotonda del rellotge.
  • A les 22h es tancarà l’accés a platges i escullera a l’alçada del moll de Costa.
  • A les 22:45h la circulació al Moll de Costa serà d’un únic sentit direcció Serrallo, Pere Martell i Independència. Serà a les 23:45h es preveu que la circulació quedarà normalitzada en tota la zona portuària 
  • A les 23.45h reobrirà la passarel·la marítima del Miracle.