CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de juliol del 2018

'La Despertada de la Cucafera' tret de sortida aquest dijous a les Festes del Barri del Port 2018

despertada cucafera barri del port
Un instant de 'La Despertada de la Cucafera' a la passada edició

Després d'una llarga temporada hivernant, la temible Cucafera desperta i torna a la ciutat atemorint als tarragonins i tarragonines aquest dijous tarda.

Es tracta de 'La Despertada de la Cucafera', el primer passatge de la llegenda i que per segon any s'enmarca en les Festes del Barri del Port 2018 que comencen aquest dijous 26 de juliol amb la primera sortida de l'any de la bèstia des de les 19h a la Plaça de Mitja Lluna i recorrent els carrers del Barri del Port (Plaça de Mitja Lluna, Apodaca, Plaça dels Carros, Reial, Pl.Infants, Smith, Rebolledo i Sant Miquel) a ritme de la Pat-xaranga Cafè, copa i puro.

Davant aquesta temible amenaça, i tenint cura de les queixalades, serà que caldrà novament cercar un valent cavaller i una princesa que siguin capaços de domesticar-la. Aquest mateix dissabte a les 19h al carrer Sant Miquel 19 coneixerem els candidats/es d'entre els quals s'escollirà els guanyadors el 12 d'agost per Sant Magí a les 19h a la Plaça de les Cols, la mateixa en que representaran la llegenda durant Santa tecla en l'acte 'La Cucafera Baixa' el 15 de setembre a les 21.30h.