CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de setembre de 2022

Comença la remodelació de la zona de jocs de la Plaça dels Carros al Barri del PortLa Plaça dels Carros ha iniciat aquesta setmana l’obra de remodelació de l’espai de jocs com a resposta al projecte ‘Superilla al Barri del Port’, proposta del veí David Solana en nom de la plataforma veïnal 'La Xarxa de la Marina', i que va resultar guanyadora del procés participatiu que es va dur a terme mitjançant els Pressupostos Participatius 2021-2022 promoguts de l’Ajuntament de Tarragona, i els quals es troben actualment en plena fase d’execució, informa el consistori. 

El termini d’execució previst és de 2 setmanes tot i que en primer moment el cartell informatiu de la mateixa plaça indicava un any, fet que havia generat força sorpresa entre el veïnat i els impulsors de la proposta.

La consellera de Participació Paula Varas ha destacat que “la força dels Pressupostos Participatius és donar la veu als veïns i tirar endavant els seus projectes”. Varas també ha explicat que “la millora del parc infantil atraurà famílies i li donarà color i vida a la plaça”. 

La intervenció inclourà la instal·lació d’un multijoc: que ocuparà un espai aproximat de 100 m2 i que inclourà diverses activitats. Els jocs actuals es reubicaran al voltant del multijoc i també es millorarà el sòl del parc infantil: s’hi incorporarà sorra fina per tal d’augmentar la seguretat dels infants en cas de caigudes, segons informa l'Ajuntament.