CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juliol del 2021

El projecte 'Superilla al Barri del Port' sobre la Plaça dels Carros, projecte guanyador als Pressupostos Participatius del Districte Centre




L’Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest dijous 8 de juliol els projectes guanyadors dels pressupostos participatius en un acte que ha tingut lloc les 20 h a l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos. A l’acte, presidit l’alcalde Pau Ricomà, hi han assistit diferents associacions i federacions de veïns i altres entitats i col·lectius convidats, representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament i ciutadans que han pogut conèixer en directe els projectes guanyadors.

Dels 59 projectes que se sotmetien a votació popular, quinze n’han resultat els guanyadors i rebran 500.000 de finançament per part de l’Ajuntament (100.000 per cadascun dels cinc districtes). En la votació hi han participat del un total de 1.369 persones, que són les que han escollit en un procés de votació desenvolupat del 15 de juny i el 5 de juliol les propostes seleccionades per materialitzar-se. De les iniciatives premiades, dues corresponen al districte Centre, i entre elles la primera està referida a la Plaça dels Carros del Barri del Port. Tambñe hi han guanyat tres a l’Eixample, dues a Llevant, quatre a Ponent i quatre al districte Nord.


El projecte 'Superilla al Barri del Port' proposa una sèrie de canvis en benefici i gaudi dels infants a  la Plaça dels Carros, i ha estat un d'aquests projectes guanyadors als Pressupostos Participatius, concretament dins del Districte Centre. El projecte ha estat presentat pel veí David Solana, en nom de la plataforma veïnal 'Xarxa de la Marina', i qui també guanyava l'edició anterior amb el projecte sobre pintura de murals romans a parerts mitjaneres d'edificis, un projecte que no obstant encara no s'ha arribat a materialitzar.

El segon projecte premiat del Districte Centre ha recaigut al barri veí de Torres Jordi 'Posem un parc infantil on ara tenim una font buida'.