CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de març del 2023

La Part Baixa acull aquest dijous una nova ruta exploratòria amb perspectiva de gènere en el marc del Pla Integral


En el marc del procés participatiu del Pla Integral de la Part Baixa de Tarragona que està impulsant l'Ajuntament, aquest dijous a les 17.30 h se celebrarà la darrera ruta exploratòria pel que fa a l'urbanisme. La ruta se centrarà en la perspectiva de gènere a diferència de la passada del dia 2 que es va centrar en la perspectiva d'inclusió i accessibilitat (veure).

La inscripció per aquesta segona ruta pot fer-se a través -d'aquest enllaç-

Aquesta eina de participació ciutadana arriba després de finalitzar els tallers temàtics i les enquestes ciutadanes que també pretenien identificar les problemàtiques urbanístiques i recollir propostes entorn al barri. Entre les qüestions que es treballaran durant el recorregut destaquen la convivència de mobilitats, la percepció de seguretat, el confort i els recorreguts no discriminatoris, l'eliminació de barreres arquitectòniques, la senyalització i el transport públic adaptat i les reserves d'aparcament. 

 El Pla Integral de la Part Baixa es tracta d'una eina per a la regeneració urbana i la revitalització del barri que vol portar a terme un canvi profund de la zona en favor del benestar de les persones que hi viuen i com a revulsiu social i econòmic del centre de la ciutat, posant en valor els elements d'identitat que distingeixen i fan únic el barri, així com reivindicar els elements del patrimoni històric situats a la Part Baixa.