CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de març del 2023

Tapien el solar de la cantonada entre carrer Lleó i Misericòrdia

Una imatge del tapiat del solar. Foto: Blog Barri del Port


Aquesta setmana diversos operaris han procedit a tapiar les entrades del solar a la cantonada entre el carrer Lleó i carrer Misericòrdia al Barri del Port, després d'anys i anys de queixes per brutícia, plagues i abandonament d'aquest espai que s'havia convertit en abocador il·legal de brossa i voluminosos, i pipican improvisat, per incivisme d'alguns veïns i usuaris a la zona.

Amb la nova mesura s'espera acabar o millorar la situació, si no s'hi segueix abocant brossa per sobre del tapiat.

La problemàtica de l'espai ja es remunta quan es van retirar els contenidors d'aquesta cantonada que va provocar que alguns veïns aboquessin la brossa a l'interior. S'hi va col·locar un cartell de prohibició que no va resultar efectiu. Amb el temps un taller proper va utilitzar l'espai per estacionar els seus vehicles, fent manteniment de l'espai fins que l'Ajuntament va prohibir-ho precintant el perímetre provocant que el problema d'insalubritat i incivisme retornés al solar. Fins i tot, assenyalen alguns veïns, l'empresa que havia fet ús de l'espai hi abocava restes i deixalles.

El mateix consistori en diverses ocasions havia fet manteniment subsidiari amb corresponent sanció a la propietat.

Recentment, s'hi van dur a terme tasques d'aïllament del lateral de l'edifici contigu i desbrossament de l'espai que ara ha quedat tancat.