CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 d’agost del 2023

L'Ajuntament sanciona dos establiments del Barri del Port per venda nocturna d'alcohol

Joves bebent alcohol després d'adquirir-lo a un establiment
del carrer Apodaca. Foto feta per veïns

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han denunciat aquesta passada nit i matinada tres supermercats del centre i de la Part Baixa per vendre begudes alcohòliques fora d'horari, assenyala el Diari Més.

En concret, es tracta d'un supermercat del carrer Pere Martell, I un d'Apodaca i un del carrer Pompeu Fabra, al Barri del Port. Segons el rotatiu, les inspeccions s'han realitzat a les 23.40h, a les 23.55h i a les 01.54h. Un cop identificats els responsables dels establiments, agents de la Guàrdia Urbana han realitzat la denúncia i l'Ajuntament de Tarragona tramitarà la multa, que pot oscil·lar entre els 3.001 i els 15.000 euros.

I és que dies enrere el Blog del Barri del Port publicava el malestar i crispació dels veïns per aquesta situació i les molèsties ocasionades (veure), i amb que es feien ressò també altres mitjans. Arran del rebombori, el consistori ha actuat, seguint també l'acord que havia transmés a l'AVV del Port qui havia fet arribar aquesta problemàtica en la darrera reunió amb alcaldia (veure).