CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’agost del 2023

L'AVV del Port valora molt positivament la reunió amb l'Ajuntament qui incrementarà presència policial al barri

Imatge d'arxiu de patrullatge a peu.
Foto: Blog Barri te Port


L'Associació de veïns del Port s'ha reunit aquest migdia durant una hora amb l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona a causa dels diversos episodis recents sobre seguretat ciutadana principalment, com la recent baralla a la zona de l'estació de la qual va resultar un home mort.

La seva presidenta, Mari Carme Puig, valora molt positivament la trobada amb què s'han pogut abordar diverses preocupacions i situació del barri. Davant l'increment de problemes d'inseguretat, delinqüència, incivisme i vandalisme, el consistori ha informat de la previsió de patrullatge de Guàrdia Urbana i agents a peu, així com s'està estudiant la forma de sancionar les pintades econòmicament o treballs forçats i es seguirà inspeccionant i sancionant la venda nocturna d'alcohol a establiments 24h i controlant el problema d'ocupacions.

Projectes pendents com els murals dels pressupostos participatius i la tirolina a plaça dels Infants seran imminents i es segueix treballant amb el Port sobre el projecte del pas soterrat de plaça dels Carros per poder donar solució a la problemàtica constant de les escales mecàniques i ascensors sovint avariats.

D'altra banda el barri comptarà amb el projecte Pam a Pam per una neteja integral i actuacions de brigada i pintura als carrers i places per a la seva adequació, a espera es segueixi avançant cap al necessari Pla Integral de la Part Baixa, així com atacar i resoldre el problema d'inundacions.

Puig assenyala que espera que tot segueixi un bon curs pel bé del barri donat que el veïnat preveu mobilitzacions per a després de Santa Tecla si la situació no es reverteix i millora.