CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de novembre del 2023

Aparatós incendi a un habitatge del carrer Reial amb diversos veïns afectats

Un instant dels fets. Foto: Blog Barri del Port


Aparatós incendi el que s'ha produït aquest matí entorn les 7.30h a un habitatge del 2n pis al carrer Reial,9 del Barri del Port de Tarragona, tal com ha informar el Blog del Barri del Port al moment amb un vídeo a xarxes socials on s'hi podia veure la negra columna de fum i els efectius desplaçats.

L'incendi ha generat una gran columna de fum negre visible desde molts punts de la ciutat. Foto: Blog Barri del Port

Un bon tram del carrer Reial ha quedat tallat per seguretat i per a la seva extinció amb 6 dotacions dels bombers i diversos vehicles policials i el SEM que ha hagut d'atendre diversos veïns per inhalació de fum, mentre que d'altres s'han confinat o han estat desallotjats.

Es desconeix l'origen o motiu del foc que s'ha propagat de forma virulenta per aquest habitatge de l'edifici on l'AVV del Port té apuntalat el local dels baixos i l'annex com diverses vivendes amb okupes, fet pel qual es pensa podria ser per manipulació del fluxe elèctric. Diversos veïns assenyalen els problemes de convivència i d'altres episodis preocupants.

Els veïns afectats hauran de ser reallotjats per Serveis Socials que està situat als baixos del mateix edifici, a la cantonada amb carrer Smith.