CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de març del 2024

El Barri del Port celebra aquest dissabte la Processó de Passió de la Confraria del Cristo del Buen Amor

Un instant de la processó. Foto: Blog Barri del Port

Un any més els carrers del Barri del Port s'omplen de Setmana Santa gràcies a la Processó de Passió que organitza la Confraria del Cristo del Buen Amor aquest dissabte.

La processó andalusa tindrà sortida a les 19h des de l'Església de Sant Nicolás de Bari, seu de la Confraria (Pau del Protectorat, 36) presidida per la imatge del Cristo del Buen Amor, amb l'acompanyament de l'Agrupació Musical Cristo del Buen Amor.

El Crucificat de l'Església de Sant Nicolás de Bari serà acompanyat per totes les confrares vestides de mantilla que ho desitgin.

La Bandera de la Confraria serà portada per la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu, amb motiu del seu 75 Aniversari en 2023.

Recorregut: Pau del Protectorat, Barcelona, Sant Miquel, Misericòrdia, Sant Josep, Nou de Santa Tecla, Smith, Castaños, Reial, plaça dels Carros, Apodaca, Barcelona i Pau del Protectorat.

Col·labora: Cor Rociero Junco i Romero de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona qui farà el tradicional cant de saetes en la parada prevista de l'intinerari en passar per la seva seu.