CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de desembre del 2019

S'engega al Barri del Port una campanya comercial carregada de regals aquest Nadal 2019


Aquest Nadal comprar al Barri del Port té premi o millor dit, desenes de regals!

Diversos comerços i establiments del Barri del Port s'han sumat a una campanya comercial conjunta aquest Nadal 2019 promoguda per Scena Bar i Perruqueria Elektra Estilistes amb el suport de l'AVV del Port i la complicitat i difusió del Blog del Barri del Port qui n'ha dissenyat també el cartell.

D'aquesta manera, fins al 20 de desembre per una despesa mínima de 10 euros de compra en algun dels establiments participants, es permetrà reomplir una butlleta amb el nom, cognom i telèfon de contacte per introduir a la urna de cada botiga, entrant al sorteig.

Sorteig el 21 de desembre a la Gala de Nadal 2019 del Barri del Port


Serà dissabte 21 de desembre a la Gala de Nadal 2019 del Barri del Port que es vol organitzar al magatzem del carrer Sant Miquel,19 on hi haurà recollides les butlletes de tots els establiments per efectuar el sorteig.

Els establiments participants són: Electro Hidro Mediterráneo - Forn Sant Miquel - The Bar - Ferreteria Bonasa - Can Domènech (carnisseria i fruiteria)  - Bar Els Arcs - Pollos a l'ast Bar Master - Brico Arte - Farmacia Fullana - Bar El Xiulet - Sala Zero - Bar Moderno - Bar Cortijo - Animaladas - El Saló d'En Milú - Bar Desirée - Perruqueria MJ - Bar A la vora de l'Ebre Impremta Comercial - Scena Bar - Perruqueria Elektra Estilistes.

La campanya comercial complementa el Concurs d'Aparadors de Nadal 2019 promogut també entre els comerços entre el 6 i 18 de desembre i que també proclamarà al guanyador a la Gala de Nadal del dia 21.