BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

6 de gener de 2017

Una setantena d'infants desfavorits reben somriures i regals dels Reis Mags gràcies a la recollida solidària de l'AVV del Port (vídeo)

La presidenta de l'AVV del Port, Rosa Puig rebent dels Reis Mags el
reconeixement a la tasca del seu equip. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona ha tancat fins últim moment la campanya de recollida solidària de joguines amb la que una setantena de nens i nenes de famílies desfavorides han pogut rebre aquest dijous a la tarda somriures, il·lusió i regals per part dels Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar que han estat presents a l'entitat un cop acabada la cavalcada que precisament s'ha iniciat des del barri.

El gran volum de joguines recollides amb la campanya solidaria ha permès
que una setantena d'infants tinguin regals. Foto: Blog Barri del Port
El local social ha habilitat i decorat un espai com es mereixen ses majestats amb els tres trons reials, arbre de nadal, els regals que el dia abans van preparar els patges i la sala d'actes plena durant l'esdeveniment. La presidenta Rosa Puig valora molt positivament el resultat de la iniciativa ja que "sempre hi ha joguines d'altres nens que es poden reaprofitar així com de noves, pensant en la il·lusió i la innocència dels més menuts que mereixen poder-ho gaudir". En aquest sentit els Mags d'Orient han felicitat a l'entitat per la tasca i a les persones que hi han col·laborat per la seva hospitalitat, així com també a la campanya de recollida d'aliments anteriorment realitzada per l'A.V.V del Port aquest Nadal.
Els Mags d'Orient durant l'entrega de regals. Foto: Blog Barri del Port

Melcior, Gaspar i Baltasar han volgut recalcar als infants que "cal ser agraïts i generosos amb el regal rebut" provinent de la més profunda bona voluntat. "Penseu que són un simple entreteniment per a que jugueu i que els bons regals no són materials. Gaudiu-los, cuideu-los i compartiu-los" han expressat. A més, han convidat i recomanat  per tal que "aquest any us porteu encara millor, col·laboreu en les tasques de casa, us esforceu a l'escola, respecteu als vostres companys, amics i familiars, cuideu el barri i el vostre entorn actuant sempre amb bona conducta".

Pel que fa al barri, els Mags d'Orient han admès ser consicents de les mancances i reclams del veïnat i han desitjat que enguany la seva ajuda i l'administració competent permetin "que es millorin les condicions del barri junt amb la tasca de l'AVV per reactivar-lo i dignificar-lo com cal i mereix". En acabar el parlament, han fet entrega a l'associació d'un reconeixement per la tasca realitzada.