CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de desembre del 2012

Aquest dijous s'inaugura el pas soterrat de la Plaça dels Carros



L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros junt amb altres autoritats i representats de l'Empresa Adif-Renfe i el President de l'Associació de Veïns del Barri del Port, Pepe Ruiz, inauguraran aquest dijous 20 a les 17.30h de la tarda el pas soterrat de la Plaça dels Carros.

Es tracta d'una obra esperada des de fa anys per tal de poder travessar la via ferroviària d'aquest tram sense haver d'esperar el pas del tren i els riscos que comporta.

El pas soterrat ha vist endarrerida la seva finalització en diverses ocasions i un cop els treballs van quedar del tot efectuats fa gairebé un mes l'accés als vianants no va quedar obert a falta de la subministració elèctrica per posar en funcionament les escales mecàniques, ascensors i enllumenat.

La setmana anterior es va anunciar l'obertura dels accessos tot i que aquests només van romandre accessibles durant un parell de dies. 

La inauguració també s'ha vist endarrerida degut a les passades eleccions catalanes que impossibilitaven un acte institucional per presentar l'equipament a la ciutadania, i que es durà a terme aquest dijous.

D'aquesta manera, els vianants podran gaudir per fi de l'esperat accés. Tot i així quedarà encara pendent una fase de soterrament del pas per al trànsit de vehicles que no s'ha pogut efectuar a falta de presupost.