CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de desembre del 2012

La Cucafera i els Gegants del Barri del Port participen aquest diumenge amb la Marató de TV3


Amb els actes del Port de Tarragona


Un any més, i ja fa des de més de 15 anys, el Port de Tarragona col.labora amb la Marató de TV3 que tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre. El tinglado 1 del Moll de Costa es convertirà des de les 19h en seu telefònica des d'on es rebran trucades de donatius dels ciutadans que enguany es destinen en la lluita contra el càncer amb el lema "La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no".

El Port ha organitzat en aquesta edició la 1a cursa solidària per la Marató de TV3 que arrancarà a les 10h del matí en un circuit de 5.000 metres amb sortida i arribada al Moll de Costa. També una cursa infantil a les 10.50h. El preu d'inscripció és de 8 euros dels que 6 aniran destinats a la causa com a donatiu. 

Per animar la festa a les 10.30h tindrà lloc una Cercavila Popular en la que participaran la Cucafera i els Gegants del Barri del Port junt amb la Vibria, Mulassa i Àliga petites i els gegants del Barri Sant Miquel. També hi haurà una xocolatada a les 11.15h pels nens participants a la cursa i un conta-contes a les 12h.

Font: MésTarragona