CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de desembre del 2012

Xerrada sobre 'Mediació' com a solució als teus problemes

Si tens algun problema que no et deixa viure tranquil, si ho has intentat resoldre i no te n’has sorti, si penses que anar a judici no garanteix la solució del problema, l'entitat 'Logos Mediació' t'ofereix una solució.

Aquest dissabte 15 de desembre el Viver d'Empreses (Pau Delclós Pl. General Prim, 6) acull una xerrada sobre 'Mediació' de 10h a 12h.

La mediació és una bona alternativa per resoldre problemes de parella, divorcis, custodia dels fills, d’herències, qui es fa càrrec de persones dependents, problemes amb fills adolescents, problemes comunitaris, amb veïns, amb llogaters, dins d’organitzacions, etc.

Aquests i altres assumptes poden ser tractats per vies diferents a la judicial. Encara és més necessària en el moment actual, en que els ciutadans que opten per iniciar un procés judicial, han de suportar una gran despesa i un llarg període de temps abans es resolgui.

Xerrada gratuïta amb inscripció previa i places limitades:  Tlf. 657 92 95 29 i/o correu a info@logosmediacio.cat per a més informació.