CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de maig del 2014

Després de 19 anys al Barri del Port, 'La Vaqueria' tancarà portes al mes de juliol

Sala La Vaqueria al carrer Rebolledo del Barri del Port de Tarragona

La Vaqueria tancarà al juliol després de 19 anys com a local d'oci nocturn al carrer Rebolledo del Barri del Port, segons informa el Diari de Tarragona.

La seva propietària, Maria Graciela López, espera poder traspassar el negoci. No obstant, baixarà la persiana a mitjans del mes de juliol després de 19 anys per "motius personals" segons declara al rotatitu.

La Vaqueria, almenys amb els seus actuals propietaris, s'acomiadarà amb una agenda intensa de concerts. Alguns dels artistes més vinculats a la sala, que ha estat tot un referent de l'oci nocturn i de la música en directe, han anat dient adéu aquests dies. El local s'acomiadarà amb recitals com el del rocker tarragoní Joel Reyes (31 de maig) o el de l'argentí Lucas Maciano (28 de juny).

La Vaqueria, que en els inicis era una quadra, és història cultural de Tarragona: poesia, exposicions, cinema, màgia, gastronomia i, per descomptat, música s'han donat cita a la sala.

Des de que va morir el marit de Graciela, ella ha tirat sola endavant amb el local per on han passat artistes de la talla de Revòlver, Javier Krahe, Bigott, Xavier Baró o Manuel Carrasco. Figures nacionals i estrangeres han actuat a la sala, que també ha servit com a plataforma de difusió per a les bandes tarragonines.

Font: diaridetarragona.com