CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de maig del 2014

El PSC exigeix que la Generalitat cuidi i mantingui el Teatre Romà al Barri del Port

Els socialistes davant del Teatre Romà, al carrer nou
de Sant Magí del Barri del Port. Foto: tarragonaradio.cat

Responsables de la sectorial de cultura i del món local del PSC s’han reunit a Tarragona per analitzar les qüestions bàsiques a tenir en compte en aquest àmbit.

En un acte simbòlic davant del Teatre Romà,al Barri del Port, aquest dilluns, han exigit a la Generalitat que actuï per adequar l’espai. El diputat socialista al Parlament, Xavier Sabaté, ha recordat que el Conseller de Cultura va anunciar una gran intervenció aquest 2014 en el recinte patrimonial.

Sabaté ha fet arribar una pregunta per escrit a Ferran Mascarell on li demana que concreti el projecte que s’ha previst portar a terme al Teatre Romà.

Considera que la Generalitat té abandonat l’indret i acusa també, al Govern Català, d’oblidar-se d’invertir en la Muralla de Tarragona per frenar el seu deteriorament.

Per la seva banda, l’exalcalde de Barcelona i secretari de cultura del PSC, Jordi Hereu, ha remarcat la importància d’invertir en patrimoni.

Els socialistes estan atents a la discussió que es manté a l’entorn del Pacte Nacional de la Cultura. Es mostren pessimistes sobre la possibilitat que s’arribi a un acord i estan disposats a presentar el seu propi projecte cultural si la proposta de la generalitat no avança.

Font: tarragonaradio.cat