CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de desembre del 2017

Finalitza l'asfaltat del carrer Nou de Santa Tecla després de renovar-ne el clavegueram

Carrer Nou de Santa Tecla on s'ha renovat el clavegueram
i s'ha tornat a asfalat. Foto: Blog Barri del Port

El proper 29 de desembre finalitza el periode previst d'afectació per tall al tram final del carrer Nou de Santa Tecla del Barri del Port on s'ha renovat el clavegueram.

En un primer moment s'havia anunciat la renovació per a inicis del 2018 tot i que finalment s'ha efectuat abans d'acabar l'any. Serà el torn ara de renovar el del carrer de Sant Magí que també estava previst en aquesta actuació de l'Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) al barri i que també s'ha realitzat en altres carrers de la ciutat com el c.Sevilla, amb un calendari d'actuació de sis setmanes.

Ematsa inspecciona periòdicament la xarxa del clavegueram de la ciutat de Tarragona mitjançant càmeres de circuit tancat de televisió. Durant una de les inspeccions realitzades es va constatar que els col·lectors d’aquests carrers de la ciutat presentaven deficiències. Les obres, amb cost total de poc més de 572 mil euros, consisteixen en la substitució dels col·lectors de clavegueram que recullen les aigües residuals i pluvials així com la renovació dels pous de registre i els embornals existents a cada tram.