CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de desembre del 2017

Més d'un miler de persones acomiaden l'any amb el 33è Bany de Sant Silvestre de Tarragona

Un instant del bany 2017. Foto: Blog Barri del Port

Tarragona no falta a la tradicional cita del matí del 31 de desembre en l'últim matí i remullada de l'any amb la ja 33a edició del Bany de Sant Silvestre, tot un ritual.

Organitzat per l'Associació de Veïns del Port per mantenir la tradició que fa 33 anys van iniciar un petit grup de membres del gimnàs Joan Cerón, l'esdeveniment cada any aplega més nombre de públic que entre els espectadors al passeig, a la platja i els banyistes omplen la platja petita de la Comandància de gom a gom amb milers de tarragonins i tarragonines en una jornada on ha acompanyat el bon temps i la germanor entre molts dels que ja en són habituals de cada any.

Prèviament al bany els Joves del Port han tornat a amenitzar l'espera amb jocs a platja en tres grups i un guanyador, a més de premi a la millor disfressa i grup disfressat. Com a novetat, i amb la col·laboració de Sirenas Mediterraean Academy, una jove sirena s'ha apropat enguany a la platja com a novetat amb un missatge de bons desitjos per al nou any que en unes hores comença. També s'hi ha volgut sumar el Club Natació Tàrraco amb uns relleus a l'aigua per part d'un grup de nedadors.

Amb la col·laboració d'una cinquantena de voluntaris de l'entitat veïnal, els participants han rebut com cada any el tradicional cava, neules i la samarreta commemorativa fins a exhaurir existències.

L'entitat ha lamentat enguany la falta del caldo calent per part de l'Ajuntament de Tarragona que sembla que per un imprevist d'últim moment no ha pogut oferir-se, i reclama major nombre de samarretes al Port de Tarragona, tenint en compte que cada any una bona part dels participants s'hi queda sense. En aquest sentit estan oberts a aquelles empreses i entitats que de cara a properes edicions puguin col·laborar i sumar-se.

Podeu veure les fotos (aquí) i el vídeo a continuació: