CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de desembre del 2017

Maniobres militars a un terrat proper al pas soterrat de la Plaça dels Carros

Un militar a un terrat de la Plaça dels Carros. Foto: CDR Tarragona

Polèmica aquesta setmana a Tarragona per la presència, passejada i maniobres militars a la ciutat i demarcació per part de l'exercit espanyol i en el context polític i electoral del moment.

Aquest divendres s’ha pogut veure un militar amb una arma de foc a un terrat d’un edifici públic, Capitanía Marítima, a l'altre cantó del pas soterrat de la Plaça dels Carros, al Barri del Port, provocant mal estar i reaccions de molts tarragonins i tarragonines a les xarxes socials. 

En aquest sentit també s'han pronunciat diversos partits polítics com la CUP que ha demanat "que l’exèrcit marxi de la ciutat, es dissolgui i no en torni cap altre" criticant també la despesa de les maniobres i que aquestes sí es permetin i no portar llaços grocs. Des d’ERC han demanant explicacions a l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros,assegurant que "això en període electoral té efectes coaccionadors per a molta gent". Finalment des del Comitè en Defensa de la República de Tarragona s'ha fet difussió de les imatges assegurant que "són forces de l’ocupació i les volem fora".