CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 d’agost del 2018

La Sargidora, protagonista d'unes Festes del Barri del Port 2018 en record a Rosa Puig


La capgrossa de la Sargidora de la Colla Gegantera del Port ha estat enguany sense dubte protagonista de les XXIX Festes del Barri del Port 2018 que han tingut molt present a la traspassada expresidenta Rosa Puig.

La Sargidora ha ocupat el cartell i revista festiva, ha estat motiu del Concurs de Dibuix Infantil i ha estrenat acte propi 'La Sargidora surt de compres' visitant diversos establiments a ritme dels Grallers del Port omplint el carro amb les aportacions dels comerciants.


Tot i les retallades ocasionades per l'espera de la subvenció de les entitats veïnals, les festes han mantingut i amb èxit actes tradicionals com el pregó, la xocolatada, la musclada i fideuà o la festa de l'escuma entre altres. 

La Cucafera donava tret de sortida a les festes amb la seva 'Despertada' i els Gegants del Port ocupaven l'últim matí amb la Trobada Gegantera en que estrenaven ball. Abans de la sortida la colla efectuava un ball i reverències davant una imatge de l'expresidenta Rosa Puig present a un balcó del carrer Sant Miquel, se li va dedicar la cercavila i també unes paraules a la revista d'actes en record seu enguany sense la seva presència.