CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 d’agost del 2018

Veïns del carrer Orosi del Barri del Port farts de baralles, drogues i carteristes

droga carteristes i baralles carrer orosi tarragona
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra al c.Orosi. Foto: Diari Més
Els veïns del carrer Orosi i Barcelona, al Barri del Port de Tarragona, posen el crit al cel cansats de la situació i problema que viuen per continuades baralles, venda de droga, i presència de carteristes davant el pas de turistes i viatgers de l'estació.

Així ho publica el Diari Més a partir de queixes i testimonis de comerciants i veïns de la zona entre el carrer Apodaca i Renfe. Segons assenyalen al rotatiu, la font de tots els problemes és una finca abandonada, a c.Orosi,7, amb pisos ocupats il·legalment i on recentment hi han arribat una quinzena de persones més en època estival, dedicats a vendre droga i a perseguir turistes per robar-los la cartera.

Un problema que avança sense solucions


Les baralles entre ells són continuades i freqüents, i fins i tot diverses en un mateix dia, indiquen els veïns. Per exemple el passat dilluns van comptabilitzar-ne quatre al llarg del dia, abans i després que s'hi desplacesin els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, que van ocupar la zona amb sis dotacions. Davant aquesta situació, veïns i comerciants denuncien sentir-se abandonats i desesperats, a la vegada que atemorits i cansats. I es que fa temps que tot el barri clama #PerUnBarriDigne davant la inacció de l'Ajuntament contra un problema i situació que avança i que cada cop serà més complicat d'erradicar.

En el mateix sentit, propera a aquest punt s'hi troba el parc del carrer Pompeu Fabra, al costat del Palau Firal, que també resulta ser un punt negre i problemàtic. Recentment va haver-hi una intervenció per part de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana.