CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’agost del 2018

L'Associació de Veïns del Barri del Port disposada a tirar endavant les mobilitzacions al carrer #PerUnBarriDigne

barri del port mobilitzacions part baixa
Els veïns volen mobilitzar-se #PerUnBarriDigne
Davant la situació límit que està patint el Barri del Port i les advertències que fa temps es realitzen sense resposta ni solució, l'Associació de Veïns del Port engegarà mobilitzacions veïnals al carrer defensant #PerUnBarriDigne.

Fa uns mesos l'entitat veïnal va anunciar la intenció de dur a terme manifestacions veïnals a peu de carrer per denunciar la situació de deixadesa que viu el barri en molts sentits. La falta de neteja i infraestructures, incivisme i la inseguretat cada cop més agreujada per vandalisme, baralles, robatoris, venda de droga i ocupacions il·legals van portar a l'associació a convocar un parell de reunions veïnals, una d'elles amb els partits polítics que van acceptar assistir.

Finalment es va decidir com a primer pas donar una treva a l'Ajuntament i es va portar a plenari una moció per reclamar solucions. Tot i que aquesta va ser aprovada, des d'aleshores no només no s'ha fet res sinó que la situació s'ha agreujat molt considerablement i els problemes encara són majors.

En aquest punt i davant la crispació i indignació dels veïns l'A.V.V del Port ha manifestat als micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona que tirarà endavant aquestes mobilitzacions que els veïns fa temps estan reclamant, probablement després de Santa Tecla o fins i tot abans.