CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’agost del 2018

Robatori frustrat a un portal del carrer Apodaca aquesta nit

vidres trancats portal carrer apodaca
Imatge del portal afectat amb els vidres trencats. Fotos: cedides

Els veïns del carrer Apodaca,4 s'han despertat aquesta matinada entorn de les 3.30h pel soroll del trencament dels vidres del portal. Segons indiquen, l'individu o individus autors de la trencadissa van utilitzar una rajola de la vorera amb l'objectiu de robar les bicis o cotxet de l'interior però van fugir un cop els veïns van obrir els llums de l'escala. Es recomana tancar els portals amb clau interior.

Es tracta d'un de tants fets que afecten el Barri del Port i la Part Baixa com l'onada de robatoris a vehicles o els robatoris del carrer Orosi, tot i la presència de càmeres de videovigilància que tant veïns com partits polítics posen en dubte donat que no serveixen per mitigar aquest tipus d'accions ni per actuar contra els delinqüents. Es segueix clamant #PerUnBarriDigne sense resposta ni solucions.

La Guàrdia Urbana anima a que davant fets com aquest es demani la revisió d'imatges de les càmares a comissaria i la denúncia pertinent.
_______

Si voleu enviar fotos, vídeos, informació, notícies podeu fer-ho a blogbarridelport@hotmail.com o missatge privat per xarxes socials. Gràcies!