CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 d’abril del 2020

La pluja no impedeix el repartiment solidari de mascaretes de la Comunitat Xinesa al Barri del Port

Una imatge de la jornada. Foto: cedida

Aquest dilluns a les 10h començava el repartiment de les 2 mil mascaretes que l'Església Cristiana Xinesa del Barri del Port tenia reservades per al veïnat.

Una imatge de la jornada. Foto: cedida

La pluja no ha estat impediment per poder desenvolupar l'ació solidària i amb distància de seguretat a portes del seu local al carrer Smith,37, tal com estava previst.

Primera jornada a les farmàcies

D'altra banda aquest dilluns les farmàcies catalanes han començat a repartir la primera tongada de 100 mil mascaretes del total dels 14 milions adquirides per la Generalitat de Catalunya i que aniran arribant de forma esglaonada. 

Les farmàcies del barri disposaven aquest primer dia de 450 cadascuna de les quals s'han pogut repartir els primers centenars degut a un col·lapse informàtic a mig matí per l'alta demanda. En aquest sentit des de la Farmcia de Jaume Fullana expliquen que el veïnat ha acudit de forma cívica i ordenada mantenint la cua i la distancia de seguretat i que esperen que aquest dimarts s'hi puguin seguir repartint sense problema.

Aquesta setmana s'està dispensant una primera mascareta gratuïta per cada usuari amb la targeta sanitària i a partir de la propera setmana es podran adquirir dues per cadascú a un preu de 75 cèntims.