CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’octubre del 2021

L'oci nocturn retorna aquest divendres al Barri del Port amb Premium Club i Sala Zero


Sala Zero i Premium Club reobren portes aquest divendres nit al Barri del Port després de gairebé 600 dies, mesos i mesos de tancament, patint les restriccions de la pandèmia i la indecisió política.

Ara, la decisió del govern de la Generalitat de reobrir l'oci nocturn, tot i amb restriccions, a partir de la mitjanit d'aquest dijous permetrà que les dues sales destacades de la Part Baixa de la ciutat puguin retrobar-se amb la seva clientela i tornar a acollir a la ciutadania que amb ganes de festa ha estat omplint de botellots diversos punts de la ciutat causant problemes de soroll, incivisme i neteja. 

El retorn de l'oci nocturn permetrà poder tornar a ballar a les discoteques tot i que serà obligatòria la mascareta excepte en el moment de consumir una beguda. A més, per accedir caldrà disposar de certificat de vacunació covid o d'una prova PCR negativa.

Premium Club i Sala Zero ja han anunciat a xarxes socials el seu retorn per aquest divendres i amb voluntat d'obrir també els dijous a partir de la propera setmana. No obstant Sala Zero, qui fins ara sí ha pogut almenys oferir alguns concerts amb aforament limitat i distàncies, tornarà a tancar durant un mes a partir del 18 d'octubre a causa d'unes obres programades a la façana.

Per aquest cap de setmana Premium Club ha previst l'esdeveniment '¡Hemos vuelto! We ara back! Sant torne'm-hi!' divendres i 'We miss you for the party' dissbate, amb obertura de portes a les 00h i amb reserva d'entrades anticipades a 5 euros amb consumició inclosa a: https://entradium.com/es/organizers/premium-club 

Per la seva part Sala Zero ha programat la nit 'Zero Selectors' divendres i 'Party tunes' dissabte, a partir de les 23h, avançant també el concert de Belako per divendres 15 d'octubre a kles 20.30h a peu dret, sense distància i amb una aforament per a 280 persones, sota entrada a preu de 18 euros a www.salazero.com.