CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de gener del 2022

El 36è Bany de Sant Silvestre de Tarragona se celebrarà dissabte 29 de gener per primer cop fora de data


El proper dissabte 29 de gener la platja petita del Miracle acollirà el 36è Bany de Sant Silvestre de Tarragona, que per primera vegada se celebrarà fora de data després d'ajornar-lo i no celebrar-lo el passat 31 de desembre com marca la tradició, a causa de la situació pandèmica.

Des de l'AVV del Port, organitzadors de l'esdeveniment, assenyalaven no tenir recursos ni voluntat de poder limitar i controlar l'aforament d'un acte tan massiu com aquest i per prudència i seguretat en un moment delicat en plenes festes nadalenques, van decidir cancel·lar-lo per segon any consecutiu, però aquest cop ajornant-lo a nova data per poder-lo dur a terme de forma simbòlica, i entregar les samarretes que ha estaven editades.

Des de l'entitat veïnal consideren que fora de la data habitual l'esdeveniment tindrà una participació menor i menys massiva que permetrà el seu desenvolupament amb millors condicions. Això no obstant, s'han marcat uns consells al cartell d'enguany per tal que es mantinguin les distàncies, els participants es reparteixin per la platja i s'eviten les aglomeracions i punts de concentració, així com l'ús de la mascareta i evitar l'estada perllongada a la platja, entre altres.