CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de gener del 2022

El 36è Bany de Sant Silvestre de Tarragona se celebra amb calma i per primer cop al gener

Un grup de banyistes fent el bany. Foto: Blog Barri del Port

Tarragona ha viscut aquest dissabte 29 de gener el seu primer Bany de Sant Silvestre fora de data i al mes de gener, després que l'Associació de Veïns del Port de Tarragona decidís ajornar el 36è Bany de Sant Silvestre 2021 que s'hauria celebrat com cada any el matí del passat 31 de desembre, a causa de la delicada situació de la pandèmia en plenes festes de nadal.

D'aquesta manera, un mes més tard i amb una situació diferent tot i que encara prudent i amb aixecament de restriccions, l'esdeveniment s'ha pogut celebrar de forma simbòlica i per poder repartir les samarretes ja editades i previstes per a la present edició. L'entitat va preferir no celebrar un acte tant massiu com aquest en la seva data habitual per prudència i on hauria estat complicat controlar i limitar l'aforament, i fer-ho en una data alternativa esperant una participació menor i més tranqui-la.

Al centre Mari Carme Puig, presidenta d'AVV del Port, acompanyada
de Mari Lopez, consellera d'esports i Pau Ricomà,alcalde de
Tarragona. Foto: Blog Barri del Port

En aquest sentit, la jornada ha comptat amb bon temps i temperatura, i s'ha celebrat amb la participació d'una cinquantena o seixantena de persones aproximadament de les 12h a les 13.30h, de manera que s'hi podia banyar de forma lliure i no a la vegada com és habitual. Això no obstant, sí que s'ha dut a terme un bany conjunt simbòlic d'un grup a primer moment davant dels mitjans de comunicació i amb el tret de sortida de l'alcalde Pau Ricomà, que ha estat present junt a d'altres representants de l'Ajuntament de Tarragona i el Patronat d'Esports, com la consellera Mari López, i del Port de Tarragona, col·laboradors.

Un instant del repartiment de samarretes. Foto: Blog Barri del Port

Mari Carme Puig, presidenta de l'AVV del Port, entitat organitzadora, ha valorat positivament la jornada, ja que tot i que la baixa participació en una edició normal hauria estat decebedora, enguany donades les circumstàncies era el que s'esperava i es volia, per evitar massificació i aglomeració. A més, l'entitat veïnal podrà aprofitar les samarretes que han sobrat per repartir un cop s'acabin les de la propera edició, ja que cada any el gran nombre de participants fa que s'esgotin i no tothom en pugui adquirir. En aquest sentit, s'espera que el proper 31 de desembre ja es pugui celebrar el bany de forma habitual i amb normalitat. D'aquesta manera el 2022 haurà comptat amb dos banys, aquest del gener i el que pertoca al desembre.

Podeu veure les fotos (aquí) i vídeo a continuació: