CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de gener del 2022

El local de Creu Roja a la Plaça del Infants acull un punt de donació de sang aquest divendres


Sota el lema “Suma’t a la Generació Donant” el Banc de Sang i Teixits de Catalunya va engegar el passat dilluns una campanya massiva de donació de sang arreu del territori, amb l’objectiu d’assolir 10.000 donacions per remuntar la baixada del nombre de donants causada per les restriccions de la COVID-19.

Durant tota aquesta setmana s’han habilitat diversos punts de donació a les comarques de Tarragona, principalment a l’Hospital Joan XXIII, a l’Hospital Sant Joan de Reus i al Verge de la Cinta de Tortosa, en els que voluntariat de Creu Roja hi participa prestant suport logístic.


Per tal de complementar l’espai de donacions de l’Hospital Joan XXIII a Tarragona, la Creu Roja cedirà les seves instal·lacions de la Plaça dels Infants -situades al Barri del Port- , per instal·lar un segon punt de donació de sang a la ciutat, aquest divendres 14 de gener en horari de 17 h a 21 h.

El Banc de Sang i Teixits adverteix que la sisena onada de COVID-19 està tenint un impacte molt negatiu en el nombre de donacions dels darrers dies, arran de l’augment de contagis. 

D’aquesta manera alerta que ara mateix només es disposa de 5.000 unitats de sang, la meitat del que seria normal. Per aquest motiu es fa una crida a tota la ciutadania, especialment a nous donants, perquè se sumin a donar sang.

Reserva cita prèvia: https://donarsang.gencat.cat/.../5416/tarragona/14-01-2022/